Hopp til innholdet

Nye benkeplater med mikrosement

Oppgrader kjøkkenet ditt i dag. Mikrosement gir benkeplatene dine et moderne og urbant utseende, med sømløse overflater som er lette å rengjøre.

Har du lyst til å piffe opp interiøret i hjemmet, men kjenner at det fort blir litt dyrt? Da kan mikrosement være en løsning. Dette er en overflatebehandling som kan benyttes på de fleste områder, inklusiv møbler. 

Mikrosement – minimalistisk og rustikt 

Mange benytter mikrosement på baderom og kjøkken. Ved utvelgelse av hva som skal mikrosmenteres, er ofte benkeplate en innretning som gjerne blir påført mikrosement. Ved å mikrosementere benkeplater kan du få et minimalistisk, rustikt design som løfter rommets atmosfære. Mikrosementen har et betongpreget utseende, og er for mange det perfekte valg når de ønsker et nordisk preg over inventaret i hjemmet. 

Benkeplaten må være rett og sitte stabilit 

Mikrosement kan legges over eksisterende benkeplate. Det som er viktig er at benkeplaten er skrudd fast, og at det ikke befinner seg noe skitt og smuss under påføringen av mikrosement. Dersom det er skjøter i benkeplaten er det anbefalt å legge to lag med base før det lakkeres/coates. 

Ikke sett varme objekter direkte på mikrosement 

Mikrosement passer kjempefint til de fleste overflater. Du skal likevel ikke behandle mikrosement som uovervinnelig. For eksempel er det lurt å lage en vane av å ikke plassere kokende varme kjeler direkte på benkeplatene. Noe varme vil være tolererbart, men ekstreme nivåer kan føre til misfarging i benkeplaten av mikrosement. Vær derfor flink til å legge en gryteklut under stekepanna eller kakeformen om du skal sette det fra deg på benkeplaten.

Se våre andre aktueltsaker

Mikrosement bad

Skal du pusse opp badet? Mikrosement sparer deg for kostnader og tid. Les hvorfor flere bruker mikrosement på badet her.