Hopp til innholdet

Vår prosess

Du skal føle deg trygg på at prosjektet er i profesjonelle hender.

Din trygghet

Vårt hovedfokus er at du som kunde skal føle deg trygg i valget av håndverker til ditt prosjekt. Konseptet vårt har blitt til nettopp med tanke på dette valget. For å bli en god håndverker innenfor Mikrosement, må man være kritisk i forhold til underlagets beskaffenhet. Man må inneha kunnskap om hvilket forarbeid som kreves. Hvilke retningslinjer og forarbeid som må følges av andre type håndverkere i samme prosjekt. Og kunnskap om hvilke tilfeller det ikke er forsvarlig å legge Mikrosement på. 

En franchisetager i Studiopia AS vil ha ressurser og kompetanse til å kunne prosjektere enhver jobb. Våre nøye utvalgte franchisetakere, er grundig skolert og opplært til å følge like retningslinjer. De må følge strenge, fastsatte krav til kvalitet, oppbygning, produkt og dokumentasjon. Slik sikrer vi god kontroll over jobbene som blir gjort, og du som kunde kan føle deg trygg.  Vi har løpende kontakt med våre håndverkere, og følger opp alle i sine prosjekter.

Ønsker du å bli franchisetaker?

Etterspørsel for overflatebehandling med Mikrosement er sterkt økende. De som utfører denne typer arbeider på en profesjonell og trygg måte har lange ventetider, så markedet er lovende. Som franchisetakere i Studio Pia AS vil du tilegne deg trygghet og kompetanse for å kunne utføre mikrosementjobber på en profesjonell måte. Du vil bli en del av et unikt varemerke som reflekterer kunnskap, trygghet og ekspertise.

Vår prosess - Din trygghet

Studio Pia AS leverer alle jobber med en mappe som inneholder omfattende dokumentasjon over alt arbeidet som er gjort i ditt prosjekt. Jobben dokumenteres steg for steg med bilder, og det beskrives hvilke materialer og metoder som er benyttet. Mappen vil inneholde relevante faktablader og fargekoder, veiledning om bruk, vask og vedlikehold, og garantier, samt eventuell annen dokumentasjon som er viktig i forhold til type prosjekt.  En kopi av din mappe vil også finnes lagret hos oss. 

1. Befaring og pristilbud

Vi kommer på befaring for å danne et reelt bilde av prosjektet og for å høre dine ønsker. Du vil så få et pristilbud og en detaljert oversikt over arbeidet som eventuelt skal utføres. Dette er selvfølgelig gratis og helt uforpliktende. 

2. Planlegging

Sammen går vi igjennom alle  viktige detaljer som; oppstart, hvem som skal gjøre hva, prosess og tid for gjennomføring. Vi tar gjerne rollen som prosjektansvarlig ved større jobber, så du kun trenger å ha ett firma å forholde deg til.

3. Gjennomføring

Underveis har vi tett dialog om utforming, farger og struktur. Vi dokumenterer jobben steg for steg med beskrivelse og bilder. Det vil bli gitt beskjed omgående ved forsinkelse eller avvik. Ved ferdigstillelse vil du få informasjon om riktig bruk de første ukene.

4. Oppfølgning

Etter ferdigstillelse vil du få alt av nødvendig dokumentasjon  samlet i en mappe. Vi går nøye gjennom garantier, generell bruk og vedlikehold. I noen tilfeller vil vi gjerne be om å få tilsendt bilder av prosjektet til bruk som markedsføring av Studio Pia AS.

Garantier

Studio Pia AS garanterer at alle arbeider utføres i tråd med utprøvde metoder, og med materialer testet og godkjent av oss. 

Vår Mikrosement har 10 års garanti fra produsent, og våre håndverkere er utdannet og godkjent av oss. Vi kan derfor gi opp til 10 års garanti på jobbene vi utfører. Ofte legges Mikrosement som overflatebehandling, og vi kan da selvsagt ikke ta ansvar for reklamasjoner som skyldes den del av jobben som er gjort av andre, men du har dog en trygghet i at vi har stor erfaring i å vurdere underlaget kritisk før vi setter i gang, og gjør utbedringer der det trengs, med egnede produkter.

Mikrosementarbeider utført av Studio Pia AS er funksjonelle, trygge og holdbare.

For å gi nøyaktig pris på en mikrosementjobb kommer det an på mange faktorer; Hvilket underlag det skal legges på, størrelse på jobben, om det for eksempel er mye innvendige-/utvendige hjørner etc. Men vi pleier å si at kvadratmeterprisen ligger på +/- 3000,- (Det inkluderer produkter, forbruksmateriell og legging av mikrosement.)

Vi gjennomfører alltid befaring av ditt prosjekt, slik at vi kan gi deg et nøyaktig pristilbud.

Mikrosement kan forsåvidt legges på alle typer overflater så lenge det ikke er bevegelse i underlaget.

De mest populære bruksområdene for mikrosement er på baderom, kjøkkenbenker, forskjellige typer brannmurer, gulv/vegger og bordplater. Men det finnes ingen grenser for hva man kan bruke mikrosement til; Trapper, møbler, basseng og utemøblement, design din egen servant og badekar, eller gi nytt liv til eksisterende møbler med overflatebehandling av mikrosement. Mikrosement egner seg også godt til bruk i næringsbygg, og steder med mye bruksslitasje.

Quartz system Mikrosement fra Studio Pia AS er vanntett og fuktighetsbestandig, og egner seg godt til bruk på baderom og i våtsoner. Mikrosement legges oppå membran i nye bad, men kan også legges rett på flis eller baderomsplater som overflatebehandling på eksisterende bad.

Mikrosement fra Studio Pia AS er ikke et gjør-det -selv produkt. Vi mener at for å få et garantert trygt og fint resultat med mikrosement så kreves det riktig type oppbygning med riktig type produkter, erfaring og kunnskap. Vi anbefaler alltid å bruke fagfolk til store prosjekter, men ønsker man å prøve å legge mikrosement på en bordplate selv, finnes det mange aktører på markedet som tilbyr dette.

Det er kun våre franchisetakere som kan bruke våre produkter. Vi har gjennom mange års erfaring og «forskning», kommet frem til et unikt produkt og tilpasset oppbygging. Ved å kunne kontrollere at vår mikrosement legges på riktig måte og at det følges våre retningslinjer, kan vi til enhver tid tilby våre kunder de beste garantier og trygghet.

Det krever ingen spesiell form for vedlikehold, og kan vaskes med vanlig type vaskemidler. Med sin jevne, glatte og sømløse overflate er mikrosement lett og tidsbesparende å holde rent.

Mikrosement kan blandes til så og si alle farger. Vi har også mikrosement i forskjellig type metaller, med og uten rust-preg. Håndverker og kunde skal alltid ha en god dialog når det kommer til farge både før og under arbeidet.