Hopp til innholdet

Bli franchisetaker

Våre franchisetakere får grundig opplæring over tid.

Franchisetakere i Studio Pia AS

En Franchisetaker hos Studio Pia AS er til enhver til og i ethvert prosjekt pliktet til å følge våre standardprosedyrer for legging av mikrosement. 

Vi har ingen tro på at innføringskurs og dagskurs er tilstrekkelig opplæring for å tilegne seg nok kunnskap til å ta på seg store Mikrosementprosjekter. Derfor får våre franchisetakere grundig opplæring over tid. De får bred og inngående kunnskap om blant annet påføringsteknikk, egenskap og metoder, forarbeid, oppbygging av underlag og hvordan mestre utfordringer som kan oppstå underveis. Vi skolerer våre håndverkere gjennom en omfattende læringsmodell, før de blir godkjent som franchisetaker hos oss.

Vi følger opp alle i sine prosjekter.

Ønsker du å bli franchisetaker?

Etterspørsel for overflatebehandling med Mikrosement er sterkt økende. De som utfører denne typer arbeider på en profesjonell og trygg måte har lange ventetider, så markedet er lovende. 

Som franchisetakere i Studio Pia AS vil du tilegne deg trygghet og kompetanse for å kunne utføre mikrosementjobber på en profesjonell måte. Du vil bli en del av et unikt varemerke som reflekterer kunnskap, trygghet og ekspertise. Som en del av vårt team vil du kunne utveksle erfaringer og samarbeide med kollegaer rundt om i Norge. 

Vi tilbyr et opplegg med et ferdig konsept fra A til Å. Vi har løsninger som passer for alt fra en enkeltstående håndverker, til større aktører som ønsker å jobbe kun med Mikrosement, eller ha det som en del av sitt tilbud til sine kunder. Opplæringen legges opp slik at tiden man må ut av inntektsbringende arbeid er minimal.

Kontakt oss

Kunne du tenke deg å bli franchisetager i Studio Pia AS? Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Fyll ut skjemaet, eller ta kontakt med Pål Teigen på tlf 90 03 30 60. 

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.