Hopp til innholdet

Om oss

Studio Pia startet sin virksomhet i 2016, og har etterhvert utviklet egne metoder og produkter for et optimalt resultat, og samarbeider med de beste leverandørene. Ingen oppdrag er for små eller for store.

Hvem er Studio Pia?

Studio Pia startet sin virksomhet i 2016, og har siden da drevet utelukkende med mikrosement. Vi har etterhvert utviklet egne metoder og produkter for et optimalt resultat, og samarbeider med de beste leverandørene. Ingen oppdrag er for små eller for store. Vi gjør alt fra overflatebehandling av en gammel  benkplate til prosjekteringsarbeid for privat og næring.

Våre håndverkere i franchisekjeden har gjennomgått grundig opplæring og trening, og blir nøye evaluert før godkjenning. Ved å ha en fastsatt mal på alt fra oppbygging av mikrosement til riktig bruk av verktøy og produkter, inngår vi ingen kompromisser når det gjelder kvalitet og håndverksmessig standard.

Ved å velge Studio Pia så velger du trygghet.

Mikrosement

Mikrosement kan legges på alle stabile underlag og er mest populært på gulv, vegger, peiser, benkplater og på baderom. Produktet egner seg godt til å designe unike og kreative møbler og konstruksjoner, både inne og utendørs. Våre produkter er også kvalitetsutviklet med tanke på høy-trafikk-underlag i næringseiendom og offentlige bygg. 

For å legge mikrosement så kreves det stor presisjon, grundighet og ikke minst faglig kompetanse. Derfor mener vi at dette ikke egner seg som et gjør det selv produkt, og det er kun våre franchisetakere som har tilgang på våre produkter. Quartz system fra Studio Pia AS er vanntett og kan lages i alle farger og legges med ønsket struktur. Overflaten etterlates meget solid og slitesterk, og føles behagelig å gå på. Med sine glatte, sømløse flater er mikrosement et hygienisk valg, og meget lett å holde rent. Ved å avslutte med Quartz system Poly-Finish vil du få slitesterke overflater som tåler bruk.