Hopp til innholdet

Mikrosement bad

Skal du pusse opp badet? Mikrosement sparer deg for kostnader og tid. Les hvorfor flere bruker mikrosement på badet her.

Slik fungerer mikrosement 

Mikrosement består av smentpulver som blandes med vann. Deretter kan det bli tilsatt fargestoffer som gir det ekstra dybde, og som lar deg kunne velge mellom mange ulike farger. Denne lette massen kan deretter legges direkte over andre flater, både vegger, tak og gulv så vel som møbler og inventar. Det at du slipper forarbeid er en stor bidragsyter til å redusere kostnader om du ønsker å pusse opp badet. 

I enkle trekk legges mikrosement med et lag pp 1-3 mm tykkelse. Deretter blir det påført en topcoat som herder mikrosementen og gjør den vannavvisende og enda mer slitesterk. Når det kommer til mikrosement kan du få overflater som både er sklisikre, helt glatte, matte, glossy – ja det meste egentlig. 

Befinner du deg i Oslo eller Innlandet og ønsker å få mikrosement på badet? Vi har erfarne håndverkere som kan gjøre jobben for deg. Send oss en forespørsel i dag 

Fordelene med å bruke mikrosement på badet 

En av grunnen til at så mange velger å bruke mikrosement på badet er nettopp fordi det er vanntett. Baderommet er som du vet et våtrom, og krever også derfor belegg eller en underflate som er vanntett. Det som gjør mikrosement så anvendelig er tykkelsen på bare 1-3 mm. Siden det omtrent ikke bygger i høyden vil ikke et lag eller to med mikrosement ha en signifikant innvirkning på avstander som for eksempel opp til dørkarmen eller dusjkabinettet. Siden mikrosement kan legges rett over eksisterende flate sparer du også mye tid på selve prosessen. Med mikrosement slipper du å fjerne eksisterende fliser. 

Ikke bruk mikrosement på disse underlagene 

Det finnes noen unntak for hvor du kan bruke mikrosement. Blant annet egner det seg ikke til å bli lagt over vinyl eller linoleum.  

Usikker på om du kan legge mikrosement på badet ditt? Vi utfører oppdrag i hele Oslo og Innlandet og hjelper deg gjerne med din forespørsel. Ring oss i dag eller send en mail til post@studiopia.no.

Mikrosement – en trend som stadig vokser 

Mikrosement på bad er i dag mye hyppigere brukt enn før. Generelt sett er mikrosement fremdeles en ganske så ny metode. Flere og flere ser stadig nytten av mikrosement som et gunstig prisalternativ til for eksempel å legge nye fliser, eller å pusse opp hele badet fra bunnen av. 

Vurderer du også å få mikrosement på badet? Mulighetene er mange for bruk av mikrosement. Vi leverer og utfører mikrosement i alle type boliger. Ta kontakt i dag om du ønsker hjelp med ditt neste prosjekt.

Se våre andre aktueltsaker

Nye benkeplater med mikrosement

Oppgrader kjøkkenet ditt i dag. Mikrosement gir benkeplatene dine et moderne og urbant utseende, med sømløse overflater som er lette å rengjøre.